Multimedia


Tervetuloa Multimedia-sivulle!

Tällä sivulla esitellään multimedia -paketteja, siis eri mediamuotojen trans-, inter- ja metaesiintymiä: suunnittelua kaikilla mausteilla, tai tämä olisi ainakin tarkoitus. Scrollaa sivua alaspäin. Jos tekstiä on hankala lukea, voit kokeilla varjostinta klikkaamalla oikean alareunan aurinkolasilaatikkoa. Suoraan MiMaVe.design.photo youtube -kanavaan pääsee tästä.


The Great Adventures of the WebdesignBoy, siis webbisuunnitteluhäiskän suuret seikkailut alkavat tästä.

Alla on ensimmäinen WebdesignBoyn animaatioseikkailu: The Rogue Menu, siis valikko “karkuteillä” ;).

Kuten arvata saattaa animaatiota ei pidä ottaa liian vakavasti.

WebdesignBoy pt1 youtube -videoon tästä.


Kyse on testausanimaatiosta. Tarkoitus oli kartoittaa mihin ohjelmalla pystyy. Animaatiota varten on tehty esim. seuraavia juttuja: 2D WebdesignBoy -grafiikka muutettu 3D -muotoon, WebdesignBoy on rigattu (periaatteessa luusto animaatiota varten), animoitu, materiaaleja ja tekstuureja (siis pinnat etc.), valonlähteet, tila (volumetriikka), ympäristö, kompositiointi (värinmäärittelyä yms.), videoediittiä yms. yms.

Toivottavasti animaatio saa edes jonkinasteisen hymyn vireen naamalle. 🙂 Animaatiossa on myös ääntä, joten nappulat kaakkoon… Animaation lopussa voi myös ihmetellä sahasta lähtevää ääntä. Sandvikens Stradivariuksesta lähtevä ääni on mielestäni lumoavaa, vaikka osa ei sitä voi sietääkkään…

Animaatio ja musiikki MiMaVe.design.photo.


Alla olisi multimedia -pläjäys showreelin muodossa…


Varoitus! Sisältää ääntä, jonka voi arvioida hyväksi tai kehnoksi, pistäkää siis äänet päälle katselun ajaksi. Kohtuullisilla kuulokkeilla varmaan saa eniten irti, tai tietää ainakin äkkiä laittaa “mutelle” 😉 . Kyse on valokuvauksen esittelyvideosta ns. showreelistä. Onhan siinä videon ja animaationkin tekoa ja tietenkin äänet ja musiikki. Vaikea tehdä tuollaiseen n. 2,5 minuutin pätkään musiikkia. Liian lyhyt melodisiin virittelyihin ja suurempiin kokonaisuuksiin. En halunnut tehdä teemallista, vaan tunnelmallista, joten toivottavasti paketti nostattaa jonkinasteisia barokkisia tunnelmia, muutakin kuin epäuskoa “puppun määrästä” 😀 … Kai se ihan kohtuullinen paketti on mielestäni, mutta paljon parempaa on luvassa. Aina sitä oppii jotain uutta… Siis barokkista Bacchusta tarjolla: Kuvat, video, musiikki ja miksaus MiMaVe.design.photo.


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää.


 

Textshader for multimedia page image/svg+xml Textshader for multimedia page MiMaVe.design.photo All rights reserved